O kompaniji

ROMOTOP je jedan od vodećih evropskih proizvođača kaminskih peći i kamina

Danas više od milion domaćinstava širom sveta uživa u ROMOTOP proizvodima. Svaki proizvod koji napusti našu fabriku rezultat je ličnih napora svih 500 zaposlenih. Zahvaljujući savremenim proizvodnim pogonima, posvećenim zaposlenima i potrazi za inovacijama, ROMOTOP je prepoznat kao jedan od vodećih evropskih brendova. Naš savremeni proizvodni pogon, koji se prostire na 30.000 m2, podržava 10.000 m2 skladišnog prostora, a sopstveni drumski transport robe važna je investicija u kompaniji.

Kaminske peći i kamini ROMOTOP nude vrhunski dizajn, visokokvalitetnu tehničku obradu i inovativna rešenja za efikasno sagorevanje drveta. Naši proizvodi brinu o potrebama standardnih i niskoenergetskih kuća. Toplotna energija se može skladištiti u pećima, kaminima ili distribuirati po kući pomoću izmenjivača tople vode sa sistemom centralnog grejanja. Kupci mogu birati između različitih oblika, uključujući keramičke ili kamene obloge i različite konfiguracije stakla.

 

ROMOTOP je inovator

ROMOTOP je inovator u oblasti projektovanja, razvoja i kvaliteta sagorevanja.

Efikasnost i izgled kaminskih peći i kamina je sve bolji i kvalitetniji. ROMOTOP ne samo da ispunjava zahteve kupaca, već i nadilazi industrijska ograničenja za stvaranje proizvoda jedinstvenog izgleda koji su takođe visoko efikasni i ekološki prihvatljivi. Naši proizvodi igraju sve važniju ulogu kao izvor toplote u savremenim domaćinstvima. U saradnji sa našim inovacionim timom, stalno poboljšavamo efikasnost i čistoću kaminskih peći.

Efikasnost i nizak uticaj na životnu sredinu temelj su naše poslovne filozofije i poslovne politike. Naši inovaciono-dizajnerski timovi su redizajnirali komore za sagorevanje, puteve dimnih gasova i upravljanje procesom sagorevanja kako bi osigurali kontrolisano i stabilno odvođenje toplote u prostoriju.

ROMOTOP takođe ima patent za sistem TRIPLE PASS u izmenjivaču tople vode, koji obezbeđuje veći prenos toplote do sistema grejanja za efikasniji, ekonomičniji i ekološki prihvatljiviji rad.

 

Kompleksno profesionalno savetovanje i usluge

Kao lider u složenom inženjeringu, Romotop nudi najsavremenija rešenja za grejanje, uključujući topli vazduh, isijavanje ili toplu vodu, kao i konsultantske i tehničke usluge.

Pomažemo našim prodavcima širom Evrope savetima i nudimo svu podršku krajnjim korisnicima.

Izaberite jezik